Radu Ghiciuşcă

Cursurile Palatului Copiilor Bacău se suspendă în data de 12 octombrie 2016

Dragi elevi, dragi părinţi,

Miercuri, 12 octombrie 2016, cursurile Palatului Copiilor Bacău se suspendă.

Schimbarea de program este decisă de Cosmin Necula, primar al Municipiului Bacău, şi de Ispectoratul Şcolar Judeţean Bacău, ca urmare a unor avertizări de ploi şi inundaţii.

„Pentru a evita orice situație cu potențial de risc pentru copii, vă anunț că am luat decizia ca începând cu ora 11, toate unitățile de învățământ din municipiul Bacău să fie evacuate. Toți copiii pot pleca acasă! Îi rog pe părinți să își ia copiii de la unitățile de învățământ.

Această măsură are un caracter PREVENTIV, nu este o situație de criză. Vă rog să nu credeți în zvonuri sau mesaje menite să creeze panică. Datorită ploii care continuă, există riscul ca subsolurile și curțile școlilor, să fie inundate. Pentru a evita orice disconfort cauzat copiilor, s-a luat această măsură cu caracter PREVENTIV. Singurele instituții abilitate să vă dea informații corecte în această perioadă aflată sub incidența codului portocaliu sunt ISU, Poliția, Primăria și Jandarmeria”, a comunicat primarul Cosmin Necula, astăzi, miercuri, 12 octombrie 2016, pe pagina sa de Facebook.

Vă rugăm ca în măsura posibilităţilor să comunicaţi aceste informaţii colegilor şi prietenilor care urmează cursurile Palatului Copiilor Bacău.

Vă mulţumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *